Inspirativní stránky pro tvořivé lidi, kteří si hledají svůj směr.
Jaký jste měli uplynulý rok?

Jaký jste měli uplynulý rok?

Je to pár dnů, co uplynul rok od doby, kdy se mi začal měnit život. 

 

Udělala jsem si takovou malou rekapitulaci toho, co se za ten rok všechno změnilo.

 

V březnu jsem si ověřila, že když máte partu nadšenců, můžete zvládnout naprosto všechno. Například můžete zvládnout ušít skoro 1600 roušek za 14 dnů. A také jsem se naučila péct domácí chleba.

V dubnu mě nadchlo, že se dá přihlásit na neomezené množství on-line kurzů. A tak jsem toho využila. Dodnes si skoro každý den něco pouštím. Cokoliv. Objevila jsem, že máme v republice obrovské množství šikovných, chytrých a kreativních lidí. A zařadila jsem se mezi ně. Chystám první on-line kurz.

dobre

V červnu jsem pochopila, že když se něco opravdu chci naučit, že se to také naučím. A to i když se jedná o grafiku. Zvládla jsem si sama graficky upravit mandly pro své potřeby v Corelu. A do teď jsem sama ze sebe překvapená.

V červenci jsem se naučila vyrábět vlastní razítka. Technika, kterou jsem obdivovala několik let. Jsem z toho neskutečně nadšená. 

V srpnu jsem zjistila, že dokážu z blog.cz převést veškerý obsah jinam, konkrétně na WordPress. Můžete se podívat na mou práci (formu, obsah je Evy) - Duhová poselství Evy Lipinové.

57-kouzelna-noc 

V září jsem si uvědomila, že mám spoustu dobrých přátel. A to, když jsem v karanténě potřebovala nakoupit, nenechali mě a Kačenku umřít hlady. 

V říjnu jsem nastoupila v jiném zaměstnání. Vyměnila jsem pobytovou sociální službu za sociální rehabilitaci, pomyslný Štafetový kolík jsem předala dál. A také jsem se přestěhovala v nouzovém stavu. Tak ale tuto zkušenost už bych ale opakovat nechtěla. 

V listopadu jsem se zařekla, že nepotřebuji televizi. Do dnes jsem si ji doma nezapojila. 

V prosinci jsem si ověřila, že rodina je nejvíc. 

163054250_2749423565388027_4334388205976064309_n

V lednu jsem fandila mojí dceři Kačce, zvládla ukončit první semestr na vysněné vysoké škole. Má krásný obor - Aplikovaná tělesná výchova a sport pro osoby se specifickými potřebami. Jen mě mrzí, že celé studium bylo distanční formou. Doufám, že se to nestane tradicí a jednou na to budeme už jen vzpomínat. 

V únoru jsem opět nastoupila do školy. 

163798978_534686164161058_8517189365089872056_n

V březnu jsem natočila své první tvořivé video a těším se na připravovaný kurz.

Moje cesta od automatické kresby k mandalám.

 

A co jste za rok všechno zvládli vy? 

Blanka