Inspirativní stránky pro tvořivé lidi, kteří si hledají svůj směr.
Máte Canvu? A mohla bych z ní něco vidět?

Máte Canvu? A mohla bych z ní něco vidět?

Canvu jsem objevila na jaře 2021, kdy mě s ní učila zacházet Markéta Vávrová z Marké-Tečky. 

Ukazovala mi, jak s Canvou pracovat na počítači a to pomocí sdílené obrazovky. Byl nouzový stav (opět), nemohlo se nikam moc jezdit, tak jsme se tímhle bavily. Ukazovaly jsme si navzájem, co která neumíme.

Zjistila jsem, že na počítači mi to moc nejde, ale Canva je skvělá v tom, že se s ní dá pracovat i na mobilu.

 
Brown_Orange_and_Green_DIY_Collage_Color_Inspiration_Moodboard_Photo_Collage

 

No a od té doby v tom lítám... všechno, ale absolutně všechno se dá v Canvě vylepšit a nějak zajímavě graficky ztvárnit.

A pak už to jelo dál jak sněhová lavina. Abych měla hezké fotky v příspěvku, musím je dobře nafotit, abych měla dobrá videa, musím je umět sestříhat. Abych tam mohla dát hudbu, musím mít placenou verzi...

Abych to měla ještě lepší, musím se jít vzdělávat dál :-)

Díky téhle ambici jsem objevila další Markétu, tentokrát Markétu, která učí pracovat s Canvou. I pro mě, jako už ne úplně začátečníka, se najde v jejích videích obrovská inspirace. 

Takže pokud nevíte, jak do toho, určitě doporučuji Markétu David Tisa, která vás to naučí. 

Já dneska v Canvě dělám uz skoro všechny příspěvky. Pokud vás moje práce více zajímá tak určitě vygooglete Krkavec.cz nebo Tornadohelp.cz. Z webových stránek se dostanete na Facebook i na Instagram Krkavce. Všude tam se můžete inspirovat tím, jak já pracuji v Canvě. 

Teď se akorát chystám, opět se zaměřit i na svoje stránky. Mám nový produkt na prodej, který budu potřebovat propagovat. Ale o tom třeba zase jindy.

Mějte se a nebojte se zkoušet nové věci. 

Nemůže se stát nic horšího, než že se to někdy nepovede :-) Blanka